Subscribe to RSS
banner
 • Fjalimi i Kr...
  Fjalimi i Kryetarit të PBDNJ-së z. ...

  Fjalimi i Kryetarit të PBDNJ-së z. Vangjel Dule për Projektvendimin “Për ngritjen e komisionit të posaçëm parlamentar për Reformën Zgjedhore”

  Fjalimi i Kryetarit të PBDNJ-së z. Vangjel Dule për Projektvendimin “Për ngritjen e komisionit të posaçëm parlamentar për Reformën Zgjedhore” 13.10.2017   https://www.youtube.com/watch?v=wJk-lKjTpwE&feature=youtu.be  
 • Fjalimi i Kr...
  Fjalimi i Kryetarit të PBDNJ-së z. ...

  Fjalimi i Kryetarit të PBDNJ-së z. Vangjel Dule për Projektligjin “Për Mbrojtjen e Pakicave Kombëtare”

  Fjalimi i Kryetarit të PBDNJ-së z. Vangjel Dule për  Projektligjin “Për Mbrojtjen e Pakicave Kombëtare”   Pjesa e parë https://www.youtube.com/watch?v=i2jMBKYzGUY Pjesa e dytë https://www.youtube.com/watch?v=5kEryJ0U7NE
 • Kreu i PBDNJ...
  Kreu i PBDNJ, Vangjel Dule ka ...

  Kreu i PBDNJ, Vangjel Dule në Himarë: Rama kërkon shpërnguljen e banorëve

  Kreu i PBDNJ, Vangjel Dule ka deklaruar nga Himara se kryeministri Edi Rama po shpërngul banorët himarjotë   Sipas tij, banorët e ...
 • Fjalimi i Kr...
  Fjalimi i Kryetarit të PBDNJ-së z. ...

  Fjalimi i Kryetarit të PBDNJ-së z. Vangjel Dule për “Buxhetin faktik” dhe për ngjarjet në Himarë

  Fjalimi i Kryetarit të PBDNJ-së z. Vangjel Dule për “Buxhetin faktik” dhe për ngjarjet në Himarë   https://www.youtube.com/watch?v=5mACY9zkdlY
 • Kryetari i P...
  Kryetari i PBDNJ-së Vangjel Dule në ...

  Kryetari i PBDNJ-së Vangjel Dule në emisionin “ZONE E LIRE” të Arian Çanit

  Kryetari i PBDNJ-së Vangjel Dule në emisionin “ZONE E LIRE” të Arian Çanit 3/11/2017   https://youtu.be/F3DNKQFWHqs
 • Kryetari i P...
  Vangjel Dule, kryetar i Partisë Bashkimi ...

  Kryetari i PBDNJ-se z. Vangjel Dule intervistë për Zërinë e Amerikës 14.11.2017

  Vangjel Dule, kryetar i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, që përfaqëson pakicën greke në Shqipëri, i tha Zërit ...

Opinionshow all opinion articles

Featured Category not specified
Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule, Gazeta Panorama 28.11.2015
Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule Dekriminalizimi i hipokrizise – Vangjel Dule, Gazeta Panorama 28.11.2015

Dekriminalizimi i hipokrizise Vangjel Dule Gazeta Panorama 28.11.2015 Nisma ligjvënëse ” Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike” në vetvete, në kushtet e një situate të shtetit të se drejtës dhe të demokracisë funksionale do të ishte përjetuar krejt ndryshe nga si ndodhi në Kuvendin tonë te enjten e

Census 2011, Deshtim i paralajmeruar!
Census 2011, Deshtim i paralajmeruar!

Përkatesia etnike, gjuha, dhe vendi i lindjes janë përdorur, shpesh, për të shprehur identitetin dhe përkatësinë kulturore të individëve në një shoqëri, karakteristika këto që hetohen në procesin e regjistrimit të popullsisë. Lëvizjet migratore dhe martesat e kombinuara janë dy fenomene sociale, që kanë sjellë vështirësi në matjen e përkatësisë etnike. Si pasojë e këtyre

Reagim ndaj deklarimeve të z.Spiro Ksera kundër PBDNJ
Reagim ndaj deklarimeve të z.Spiro Ksera kundër PBDNJ

Ligoraq Karamelo   Reagim ndaj deklarimeve të z.Spiro Ksera, Ministrit të Punës dhe Cështjeve Sociale, i cili në intërvistën e tij në gazetën “Koha Jonë” e cilëson PBDNJ-në si parti që nuk mbron interesat e minoritetit etnik grek në Shqipëri. “PBDNj është e vetmja parti politike që mbron interesat e minoritetit etnik grek në Shqipëri

read more

Contacts and information

Social networks

Most popular categories

Buy This Theme
© 2011 Gadgetine Wordpress theme by orange-themes.com All rights reserved.